ЗА НАС  

Удобен и модерен дом со производите на Канапе мебел.

canape_fabrika

Канапе мебел е фирма која е специјализирана за изработка и продажба на тапациран мебел, односно изработка на мебел во кожа со италијански дизајн.Нашите модели се одликуваат со уникатност, висок квалитет и со промотивни цени, кои го задоволуваат вкусот на секој потрошувач.

Нашата фирма е препознатлива по тоа што нашите модели се изработуваат во кожа , еко кожа и штоф, а по желба на потрошувачот  можеme да изработиме секој наш модел по негова мерка , боја, дезен и комбинации од широката палета на материјали кои ги имаме на располагање.

Канапе мебел за своите производи користи првокласна италијанска кожа произведена од фабриката ДУМА а исто така соработува и со фабриката Микрофибер од Белгија, од која се набавува оригинален микрофибер кој што е еднинствен во Македонија.

Вашиот дом може да го уредите со нашите прекрасни гарнитури кои ги имаме во разни бои и модели, кои што во исто време пружаат удобност но и модерен и уникатен изглед за вашето семејно катче.

Исто така Канапе мебел се одикува со беспрекорна услуга кон своите клиенти кои секогаш излегуваат задоволни од нашите продавници.

Доколку сакате да имате модерен и комфорен дом во кој ќе уживате деноноќно, постете ги нашите салони каде што ке најдете се што ке посакате.

Контакт Германија

Nurnbergere Str. 81 /96050 Bamberg

Tel.:  0951 20 95 338

Handy: 0172 865 38 36

Fax.: 0049 951 222 13 59

E-mail: info@canapecollections.de

Контакт Македонија

Bul. Boris Trajkovski 254- 1000 Skopje

Tel.:   +389 2 27 28 400

Mob.:   +389 078 260 755

Fax.: +389 2 27 28 300

E-mail: info@canapecollections.com

canapefurniture@hotmail.com

Facebook