Новости Вести Elitte Sofa

Пролетни попусти на сите производи

0 Comments
121822

Во пресрет на пролетната сезона , Canape мебел на сите свои потрошувачи им подарува попусти за било кој купен производ од лагер или нова порачка.

Оваа предновогодишна акција е идеална прилика на Вашето семејство да му подарите ново парче мебел за новата година. Попустите се различни во зависност од производот и материјалот во кој е направен, и се движат  до 30%. Најголеми попусти се добиваат за производите кои се на лагер, и истите може да се испорачаат во рок од 48 часа.

Внесете нова радост во домот, со софа од Canape мебел

0.0
Last Modified: Wednesday 10 February 2016 18:18
popust

No Comments Yet...

Leave a reply

Your email address will not be published.