> > >

Удобен и модерен дом со производите на Канапе мебел.

Канапе мебел е фирма која е специјализирана за изработка и продажба на тапациран мебел, односно изработка на мебел во кожа со италијански дизајн.Нашите модели се одликуваат со уникатност, висок квалитет и со промотивни цени, кои го задовоуваат вкусот на секој потрошувач.
Нашата фирма е препознатлива по тоа што нашите модели се изработуваат во кожа , екокожа и штоф, а по желба на потрожувачот  можеme да изработиме секој наш модел по негова мерка , боја, дезен и комбинации од широката палета на материјали кои ги имаме на располагање.

Staff Member
Staff Member
Staff Member

Контакт Македонија

Bul. Boris Trajkovski 254- 1000 Skopje

Tel.:   +389 2 27 28 400

Mob.:   +389 078 260 755

Fax.: +389 2 27 28 300

E-mail: info@canapecollections.com

canapefurniture@hotmail.com

Контакт Германија

Nurnbergere Str. 81 /96050 Bamberg

Tel.:  0951 20 95 338

Handy: 0172 865 38 36

Fax.: 0049 951 222 13 59

E-mail: info@canapecollections.de

Facebook